http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Komáromban is bemutattuk a projektet

2014. május 05. | hétfő

Április utolsó szombatján Komáromban, a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek 24. Országos Találkozóján mutattuk be a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében programot. A helyszínen nemcsak a projektről, de a fenntarthatóságról és az energiahatékonyságról is érdekes információkat lehetett megismerni, kérdőívünk kitöltői pedig egy-egy pólóval gazdagodtak.

Bővebben

Kevesebb, mint egy hétig lehet szavazni

2014. április 25. | péntek

Április 30-ig, jövő szerdáig lehet még szavazni energiahatékonysági Rajzpályázatunk beérkezett pályaműveire. A legtöbb szavazatot kapó rajz készítője egyhetes nyári ökotábor-részvételt kap ajándékba.

Bővebben

A Gazdaság Háza Komáromban

2014. április 25. | péntek

Komáromban is bemutatkozik a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért mintaprojekt! A hétvégén Komáromban tartandó Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek 24. Országos Találkozóján a mintaprojektről és a fenntarthatóságról is hasznos információkat kaphatnak az érdeklődők.

Bővebben

26 húsmentes hétfő = 10 400 tonnával kevesebb szén-dioxid

2014. április 22. | kedd

Gondoltad volna?! Ha a Föld napján legalább 500 ezer ember nem fogyaszt húst, azzal egyetlen nap alatt 2 tonnával kevesebb szén-dioxid kerül a légkörbe. Április 22-e 2014-ben a húsmentes hétfőt tette központi témájává. Az 1970-ben létrehozott Föld napja 1990-ben vált világméretűvé, Magyarország is ebben az évben csatlakozott először.

Bővebben

Szavazni lehet a legjobb rajzokra

2014. április 18. | péntek

Közönségszavazással és díjátadókkal folytatódnak a „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” programot kísérő, lakosságot is bevonó pályázatok és rendezvények. A megye 7. és 8. osztályos diákjai számára meghirdetett Rajzverseny pályaműveire a projekt Facebook-oldalán lehet szavazni.

Bővebben