http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Ma estig lehet beadni a Rajzpályázat pályaműveit

2014. április 01. | kedd

A „Hogyan védem a környezetem?” témában meghirdetett energiahatékonysági Rajzpályázatunk határideje a mai napon, április 1-jén lejár. Az elkészített rajzokat postai úton, a Gazdaság Házában személyesen, vagy elektronikus formában várjuk. A postai úton feladott rajzok esetében a postabélyegző legkésőbbi dátuma 2014. április 1-jei lehet.

Bővebben

Mától kezdődik a takarékosság

2014. március 31. | hétfő

Takarékossági fázisába érkezett Fejér megyei középiskolák számára hirdetett versenyünk, melyen a résztvevőknek az első két hét mérései után már arra is figyelniük kell, hogy fogyasztásukat csökkentsék. A Takarékossági versenyen legötletesebben legtöbbet megtakarító iskola értékes sportszercsomagot nyer.

Bővebben

Hasznos információk és jó hangulatú beszélgetések az első képzésen

2014. március 28. | péntek

A héten lezajlott első képzési napunk a TÁMASZFAL program keretében, melyen a résztvevők sok hasznos információt ismerhettek meg. A jó hangulatban telt oktatáson a közös képviselők és társasházi kezelők egyéni kérdéseket is feltehettek Tóth Andrásnak, a Kék Gazdaság Innováció Klaszter projektmenedzserének.

Bővebben

60 perc sötétség a Földért

2014. március 28. | péntek

2008-ban vált nemzetközivé az a kezdeményezés, melynek lényege, hogy a mozgalom résztvevői minden év márciusában egy órára lekapcsolják elektromos készülékeiket. Ez a Föld órája. 2014-ben március 29-én, szombaton este borulnak sötétbe a városok, hogy felhívják a figyelmünket arra, mennyi energiát használunk el feleslegesen.

Bővebben

Helyszínbejárások a Gazdaság Házában

2014. március 25. | kedd

A Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért mintaprojekt céljainak elérését segítendő a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tematikus helyszínbejárásokat szervez a Gazdaság Házába.

Bővebben