http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Döntéshozók a környezetünkért

2015. március 31. | kedd

Érdeklik a környezettudatos energetikai beruházások? Megnézné közelről, de eddig még nem volt lehetősége? Vegyen részt helyszínbejárásainkon, tapasztaljon, informálódjon, a Gazdaság Háza költség- és környezetkímélő átalakítása során megvalósuló munkafázisok segítségével.

Folyamatosan várja helyszínbejárással egybekötött energetikai előadásra a kamara a Fejér megyei cégeket, beruházókat.

A Gazdaság Háza környezettudatos energetikai átalakítása során megvalósuló munkafázisokat kívánjuk a Fejér megyei lakosság számára bemutatni, tematikus helyszínbejárások által. A fontosabb munkafázisok szakmai és gyakorlati hátterét, kézzelfogható eredményeit szemléltetjük a résztvevőknek, ezáltal népszerűsítve a projektcélt, vagyis a fenntartható életmódot és környezettudatosságot. A Gazdaság Háza a kommunikációs mintaprojekt egyfajta eszköze, hiszen az épület átalakítása során megvalósuló bemutató terek, látvány-beépítések és technológiai megoldások a pályázati cél elérését szolgálják.

Számos, érdekes témával találkozhatnak a résztvevők a helyszínbejárások során. A mindennapi életben is alkalmazható, a tudatos energiafelhasználást népszerűsítő intézkedésekkel ismertetjük meg a résztvevőket a helyszínbejárások által. A társasházak energetikai korszerűsítésére, vagy akár családi házak környezettudatos és energiahatékony felépítéséhez is kínálunk alternatívákat.

A helyszínbejárások minden esetben szakértő kíséretében történnek, így az érdeklődők szakavatott válaszokat kapnak a felmerülő kérdésekre.

vissza