http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Ötletadó Energetikai Mintaház

2016. január 05. | kedd

Osztályokat várunk a Gazdaság Háza – Energetikai Mintaházba kihelyezett osztályfőnöki órára, a fenntarthatóság szellemében. Cégvezetőknek, közös képviselőknek az energetikai beruházásokhoz kapcsolódó szaktanácsadást kínálunk.

2016-ban is tegyünk a környezetünkért! Programjaink célja a fenntarthatósággal, környezettudatossággal, energiafelhasználással kapcsolatos pozitív gondolkodásmód kialakítása. Ezek szellemében általános- és középiskolás diákoknak, cégvezetőknek, társasházi közös képviselőknek, lakosoknak kínálunk programokat.

A tanulókat kihelyezett osztályfőnöki órákon ismertetjük meg a környezettudatosság fontosságával. Nem csupán elméleti ismereteken keresztül adunk tudást, élethű makettek segítségével lehetőséget biztosítunk a tapasztalás útján való megismerésre is.

Cégvezetőket, közös képviselőket, társasházi lakosokat egy-egy energetikai beruházáshoz kapcsolódó szaktanácsadással várjuk, a fenntarthatóság témájában szervezett előadásokra, fórumokra is jelentkezhetnek. Lehetőséget biztosítunk továbbá a Gazdaság Háza – Energetikai Mintaháznál alkalmazott korszerű energetikai megoldások megtekintésére is, házbejárás során.

A programokon való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezés, bővebb információ: 22/510-310, keop@fmkik.hu

 

 

 

 

 

 

vissza