http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Izgalmas Ezermester táborba várunk!

2016. május 11. | szerda

Május 17-től lehet jelentkezni a napközis Ezermester táborba, az alábbi linkre kattintva: http://goo.gl/jvcifh.  A pályaválasztás előtt álló, elsősorban 7. osztályos tanulók részvételére számítunk. A tábor segíti a diákok megfelelő szakmaválasztását. 

Az FMKIK pályaválasztási programsorozatán belül másodszor hirdeti meg napközis Ezermester táborát. A táborba a pályaválasztás előtt álló diákok jelentkezését várjuk, a programmal segítve a megfelelő szakmaválasztást.

A diákok kipróbálhatják a munkafolyamatokat, betekintést nyerhetnek egyes szakmák képviselőinek munkájába. Az interaktív szakmai tevékenység mellett üzemlátogatások, tanműhely látogatások során betekintést nyerhetnek a diákok a szakmák szépségeibe.

A tábor időpontja: 2016. június 20 – június 24., naponta 8-16 óra között. A tábor központi helyszíne: FMKIK, Gazdaság Háza (8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.)

Az 5 napos tábori programokon való részvétel teljes költsége 5.000 Ft/fő, ami tartalmazza a napi háromszori étkezés és a programokra való utaztatást költségét is.

Jelentkezés a honlapon 2016.május 17-től megjelenő jelentkezési felületen: http://goo.gl/jvcifh 

Információ:Stolmár-Siliga Mónika, pályaorientációs tanácsadó, Tel: 22/510-320, palyaorientacio@fmkik.hu;monika.siliga.stolmar@fmkik.hu, www.fmkik.hu  

vissza