http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Az Ön véleményét is várják!

2022. június 22. | szerda

Elkészült Székesfehérvár Megyei Jogú Város Fenntartható Energia és Klíma Akciótervének (SECAP) egyeztetési változata. Az Önkormányzat a SECAP társadalmasítása keretében július 15-ig várja a véleményeket, javaslatokat a dokumentumban megfogalmazott célokkal és intézkedésekkel kapcsolatosan a tegyunkegyutt2030@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címre.
 

 

 

 

A kapcsolódó dokumentum az alábbi linken érhető el: DOKUMENTUM

A SECAP megfogalmazott intézkedései nemcsak az Önkormányzatot, hanem az itt élő, itt dolgozó embereket, az itt működő vállalkozásokat, az ipari és gazdasági szektor szereplőit is érinti, ezért fontos, hogy minél szélesebb körben megismerjék tartalmát és céljai elérésében partnerséget vállalva tevékenyen részt vegyenek.

Olvassa el Ön is a szakmai dokumentumot és ossza meg véleményét, tegyen javaslatokat a célok minél hatékonyabb élérése érdekében!

Előzmény:
A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül „Önkormányzati épületek  energetikai korszerűsítése” című, TOP-6.5.1-19 kódszámú pályázati felhívásra Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a TOP-6.5.1-19-SF1-2020-00003 azonosító számon regisztrált és támogatási kérelmet nyújtott be, „Innovatív Szociális Szolgáltató Központ épületenergetikai korszerűsítése és SECAP Akcióterv kidolgozása” cím alatt. A SECAP akcióterv kidolgozására Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a LENERG Energiaügynökség Mérnöki és Tanácsadó Nonprofit Kft-vel (a továbbiakban: Vállalkozó) kötött vállalkozási szerződést. A Vállalkozó elkészítette Székesfehérvár Megyei Jogú Város Fenntartható Energia és Klíma Akciótervének (SECAP) egyeztetési változatát. 

vissza