http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Távfűtési titkok és hulladékkezelési nehézségek

2014. november 04. | kedd

Újabb két résztéma kifejtésével és megvitatásával folyatódott a TÁMASZFAL-képzés a móri Tárlat Étteremben, ahol a társasházi szelektív hulladékgyűjtésről, valamint  móri távfütésről volt szó. Mindkét témában élénk beszélgetés alakult ki a résztveők és az előadók között.

Bővebben

Melyik lesz Fejér megye kedvenc rajza?

2014. október 27. | hétfő

Közönségszavazással folytatódik a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért mintaprojekt „Legyél Te a környezet Zöld Őre!” című Rajzpályázata, melynek keretében a versenyre leadott több mint 500 rajz közül bárki kiválaszthatja a kedvencét, és szavazhat is rá. A legtöbb szavazatot gyűjtő rajz alkotója értékes nyereményt vehet át a novemberi díjátadón.

Bővebben

Véget érnek a versenyek

2014. október 22. | szerda

Két fontos verseny zárul ma le a Gazdaság Háza a fenntarhatóbb életmódért mintaprojektjében. Délután 4 óráig várjuk az általános iskolások által „Legyél te a környezet Zöld Őre” című rajzpályázatra készített rajzokat, valamint a Takarékossági versenyen résztvevő középiskolák összeállított pályaművét.

Bővebben

Távfűtésről lesz szó a TÁMASZFAL-képzésen

2014. október 22. | szerda

Egy hét múlva, október 29-én lesz az őszi TÁMASZFAL-képzés második alkalma Móron, melyen a résztvevők szakértő előadóktól hallhatnak a móri távfűtéssel kapcsolatos ismeretekről, valamint a társasházak szelektív hulladékgyűjtési lehetőségeiről. A képzés ingyenes, de regisztrációköteles.

Bővebben

Utolsó napok és lehetőség a Rajzpályázaton

2014. október 20. | hétfő

Érdemes ceruzát vagy ecsetet ragadni annak, aki még nem tette, hiszen három nap maradt vissza a Rajzversenyből, mely szerdán (október 22-én) 16.00 órakor zárul. A korcsoportok első három helyezettje, valamint a közönségszavazás nyertese értékes nyereményekkel gazdagodik, de a legtöbb rajzot beküldő tanárt és osztályt is díjazzuk.

Bővebben