http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Egy hete indult rajzversenyünk általános iskolásoknak

2014. március 10. | hétfő

„Hogyan védem a környezetem?” témájú rajzversenyt hirdetett a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, melyre 7. és 8. osztályosok rajzait várják a fenntarthatóság témájában. 

Bővebben

Modellpályázat és takarékossági verseny – célkeresztben a középiskolások

2014. március 06. | csütörtök

Középiskolás diákok számára írt ki pályázatot március 5-én, szerdán a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” elnevezésű (KEOP–6.2.0/B/11-2011-0022) program keretében. A meghirdetett versenyek célja, hogy a középfokú oktatásban résztvevő diákok is felismerjék az energiafogyasztással kapcsolatos problémákat, és maguk is aktívan tegyenek a fenntarthatóság elérése érdekében.

Bővebben

Hogyan védem a környezetem? – Rajzverseny általános iskolásoknak

2014. március 04. | kedd

Március 3-án hétfőn elindult a „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” program Rajzversenye, melyre 7. és 8. osztályosok rajzait várjuk a fenntarthatóság témájában.

Bővebben

Építs te is energiahatékony makettet! – Modellpályázat középiskolásoknak

2014. március 03. | hétfő

A hét közepén útjára indítjuk Energiatakarékossági modellpályázatunkat is, melynek keretében Fejér megye középiskolásai tervezhetnek energiahatékony épületeket.

Bővebben

A projektről röviden

2014. február 13. | csütörtök

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Új Széchenyi Terv Környezet- és Energia Operatív Program segítségével 2015-ig valósítja meg „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” című programját. Célunk, hogy Fejér megye lakosságában kialakuljon az energia- és környezettudatos attitűd, amihez a Gazdaság Háza középületének energia-hatékony átalakításával, valamint kapcsolódó programokkal, versenyekkel és pályázatokkal járulunk hozzá.

Bővebben