http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Utolsó napok és lehetőség a Rajzpályázaton

2014. október 20. | hétfő

Érdemes ceruzát vagy ecsetet ragadni annak, aki még nem tette, hiszen három nap maradt vissza a Rajzversenyből, mely szerdán (október 22-én) 16.00 órakor zárul. A korcsoportok első három helyezettje, valamint a közönségszavazás nyertese értékes nyereményekkel gazdagodik, de a legtöbb rajzot beküldő tanárt és osztályt is díjazzuk.

Bővebben

Korszerű társasházak és magabiztos képviselők

2014. október 16. | csütörtök

Móron indult újra a közös képviselők és társasházi kezelők számára tavasszal is megtartott TÁMASZFAL-képzés, ezúttal megújult tematikával – azonban legalább annyira hasznos információkkal. A négyalkalmas képzési sorozat október 15-én, szerdán a móri Tárlat Étteremben két résztéma kifejtésével indult.

Bővebben

Egy hét maradt a Rajzversenyből

2014. október 15. | szerda

Pontosan egy hét múlva zárul a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért mintaprojekt keretében meghirdetett Rajzpályázat. A pályázók 2014. október 22-én 16.00-ig adhatják le pályaműveiket a Gazdaság Házában, míg ha a postai utat választják, a postabélyegzőnek kell legkésőbb október 22-einek lenni.

Bővebben

Hasznos információk közös képviselőknek, szakemberektől!

2014. október 13. | hétfő

Jogi, kommunikációs, pályázatírási ismeretekkel, az eHáz rendszer bemutatásával folytatódik az őszi időszak, pontosabban a közös képviselők és társasházi kezelők számára hirdetett TÁMASZFAL-képzés. A szerdán induló oktatássorozat helyszíne ezúttal Mór lesz, a regisztrált résztvevőket a Tárlat étteremben várják a szervezők.

Bővebben

Nekem nem is kell szénmonoxidmérő – vagy mégis?

2014. október 10. | péntek

A mérgezéseket tekintve jobb a helyzet Fejér megyében, mint az országos átlag, mégsem lehet eléggé hangsúlyozni, miért fontos a – jó minőségű, évente bevizsgálatott – szénmonoxidmérő. Fejér megyében 2013-ban hét szénmonoxid-mérgezés történt, melyből egy végződött halálesettel. 

Bővebben