http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Sajtóinformációk

Sajtóközlemények

További információk

TÖBB EZER DIÁK RAJZOLT ÉS TAKARÉKOSKODOTT A FENNTARTHATÓSÁGÉRT

2014. november 21. | péntek

Tízezer embert szólított meg őszi pályázataival a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Csaknem háromezer iskolás bizonyította környezete iránti elkötelezettségét a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében őszi rajzpályázatán és Takarékossági versenyén, melyek pénteki díjátadóján értékes nyereményeket vehettek át a zsűri által kiválasztott győztesek, valamint megnyitották a rajzokból készült kiállítást is.

Bővebben

Keressük Fejér megye kedvenc rajzát!

2014. október 29. | szerda

Székesfehérvár, 2014. október 30. – Közönségszavazással folytatódik a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért mintaprojekt „Legyél Te a környezet Zöld Őre!” című rajzpályázata, melynek keretében a versenyre leadott több mint 500 rajz közül bárki kiválaszthatja a kedvencét, és szavazhat is rá. A legtöbb szavazatot gyűjtő rajz alkotója értékes nyereményt vehet át a novemberi díjátadón.

Bővebben

Szavazni lehet a legjobb rajzokra

2014. április 22. | kedd

Közönségszavazással és díjátadókkal folytatódnak a „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” programot kísérő, lakosságot is bevonó pályázatok és rendezvények. A megye 7. és 8. osztályos diákjai számára meghirdetett Rajzverseny pályaműveire a projekt Facebook-oldalán lehet szavazni.

Bővebben

Célkeresztben a fenntarthatóság

2014. március 07. | péntek
Három különböző pályázat, valamint egy szakmai képzés került kiírásra március elején a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” elnevezésű (KEOP–6.2.0/B/11-2011-0022) program keretében. Rajzverseny, modellpályázat, takarékossági verseny és energiatakarékossági képzés várja Fejér megye érdeklődő lakosságát.
A meghirdetett versenyek célja, hogy a lakosság felismerje az energ
Bővebben

A gazdaság zöldre vált - útjára indult a mintaprojekt

2014. február 11. | kedd

Szakmai műhelymunkákkal színesített nyitórendezvényével elindult a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (FMKIK) „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” elnevezésű programja. Az Új Széchenyi Terv Környezet- és Energia Operatív Program (KEOP) támogatásával zajló projekt fel kívánja hívni a figyelmet többek között arra, hogy hétköznapi életünk során akár apró környezettudatos változtatásokkal és odafigyeléssel rengeteg energiát spórolhatunk

Bővebben