http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Változás a nem lakossági egyetemes energiaszolgáltatásban: július 1-ig nyilatkozni kell

2022. június 23. | csütörtök

2022. augusztus 1-től megváltozik az egyetemes földgáz- és villamosenergia-szolgáltatás igénybevételére jogosult ügyfelek köre. A változások miatt a lakosság és a mikrovállalkozások kivételével a továbbiakban az egyetemes szolgáltatásra nem jogosult felhasználóknak 2022. július 1-jéig saját érdekükben nyilatkozniuk kell.

Bővebben

Az Ön véleményét is várják!

2022. június 22. | szerda

Elkészült Székesfehérvár Megyei Jogú Város Fenntartható Energia és Klíma Akciótervének (SECAP) egyeztetési változata. Az Önkormányzat a SECAP társadalmasítása keretében július 15-ig várja a véleményeket, javaslatokat a dokumentumban megfogalmazott célokkal és intézkedésekkel kapcsolatosan a tegyunkegyutt2030@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címre.
 

 

 

 

Bővebben

Energiaár kihívások

2022. június 15. | szerda

Energiaár kihívások, mit tegyünk a magas energiaárak ellen – Dr. Tóth Tamás energetikai specialista. A cikk elolvasható a legújabb Gazdasági Kalauz 1. oldalán is, az alábbi LINKEN.

Bővebben

2035-től betiltanák a fosszilis üzemanyagú új autók értékesítését

2022. június 13. | hétfő

Európai Parlamentben megszavazták azt a javaslatot, amely 2035-től gyakorlatilag betiltaná az új benzines és dízel autók értékesítését az Európai Unióban.

 

Bővebben

MENTORPROGRAM – VÁLLALKOZZ FENNTARTHATÓAN! ÜNNEPÉLYES NYITÓESEMÉNY

2022. május 25. | szerda

2022. június 8-án a Gazdaság Házában kerül megrendezésre a Vállalkozz Fenntarthatóan! – Fenntarthatósági Vállalkozói Szemléletformálás program ünnepélyes nyitóeseménye.

Bővebben