http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Nyílt nap a Gazdaság Házában!

2014. május 14. | szerda

A fenntartható építészeti megoldások, a környezettudatosság iránt érdeklődőket várja nyílt napra a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 2014. május 30-án, pénteken, 14.00 órától. A programon szakértő segítségével vezetnek körbe minden érdeklődőt az épületben, ahol ezen a napon minden felújítási munkálat megtekinthető lesz. A részvétel ingyenes.

Bővebben

Díjátadó és kiállítás a Gazdaság Házában

2014. május 08. | csütörtök

Négy korcsoportos győztes, valamint a közönségdíjazott vehette át a győzelemért járó ajándékot a „Hogyan védem a környezetem” című energiahatékonysági Rajzpályázat május 7-i díjátadóján. Az ünnepség keretében megnyitottuk a beérkezett rajzokból készített kiállítást, melyet bárki megtekinthet a Gazdaság Háza aulájában.

Bővebben

„90 perc a jövőnkért” – Új projekt indul!

2014. május 05. | hétfő

A „90 perc a jövőnkért” előadássorozat interaktív módszerekkel segít elsajátítatni a hatékonyabb és tudatosabb energiafelhasználás lehetőségeit.

Bővebben

Bláthy Műhely – szakkörök az Energia Laborban

2014. május 05. | hétfő

A „90 perc a jövőnkért” programsorozat mellett májusban indul az Energia Laborban a Bláthy Műhely, amely a fenntarthatóság és energiahatékonyság témaköre iránt érdeklődő és elkötelezett diákoknak segít alaposabban megismerni többek között a vízgazdálkodást, a megújuló energiaforrásokat, a bioüzemanyagokat és a hulladékgazdálkodást is.

Bővebben

Túl a félidőn TÁMASZFAL képzésünk

2014. május 05. | hétfő

Május 6-án, kedden lesz közös képviselők és társasházi kezelők számára hirdetett képzéssorozatunk 3. napja, melynek keretében az érdeklődők az épületek területenkénti fejlesztési lehetőségeit ismerhetik meg (pl. fűtés, szigetelés, szellőzés stb.), figyelembe véve a megújuló energiaforrások alkalmazásának lehetőségét.

Bővebben