http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Energetikai képzés a tetőn (is)

2014. április 17. | csütörtök

Energetikai, valamint távhőszolgáltatási témákkal folytatódott 2014. április 15-én TÁMASZFAL képzésünk.  Ezúttal Szauter Ákos, a Széphő Zrt. megbízott vezérigazgatója – valamint kollégái – segítettek megismerni a társasházak energetikai jellegzetességeit, valamint a lehetséges zöld megoldásokat.

Bővebben

Születőben az Energia Labor

2014. április 11. | péntek

Az építés fázisába ér az Oktatóterem kialakítása, a korábbi liftakna bontásával pedig elkezdődött az új lift kiépítése is. A Gazdaság Háza beruházása a tervezett ütemterv szerint halad, most éppen a szükséges bontási munkálatokkal.

Bővebben

Energetikai tudnivalók a második TÁMASZFAL-on

2014. április 11. | péntek

Második alkalmához érkezik április 15-én, jövő kedden a TÁMASZFAL képzés, melynek keretében ezúttal Székesfehérvár energetikai jövője, valamint a távhőszolgáltatás és a társasházak fűtési rendszerei kerülnek a középpontba. A témákkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat Szauter Ákos, a Széphő Zrt. megbízott vezérigazgatója osztja meg a résztvevőkkel.

Bővebben

Öten a döntőben!

2014. április 09. | szerda

A szakmai zsűri bírálata és döntése alapján kiderült, melyek azok a csapatok, melyek az energiahatékonysági Modellpályázaton bejutottak a második, döntő fordulóba, és írásos terveik alapján elkészíthetik a műszaki modelleket.

Bővebben

Gyakorlatias szemlélet várja a résztvevőket a TÁMASZFAL képzésen

2014. április 08. | kedd

Egy hét múlva, 2014. április 15-én, kedden következik TÁMASZFAL képzésünk második alkalma. Az első időpontban megtartott előadásokon megismert energiahatékonysági alapok után a résztvevők ezúttal a társasházak fűtési rendszereiről, valamint a távhőszolgáltatásról hallhatnak bővebben. A fentiek mellett a képzésen megjelenők szakember segítségével megtekinthetik a tóvárosi napkollektoros projektet, valamint szó lesz Székesfehérvár energetikai jövőjéről is.

Bővebben