http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Rajzok, makettek és képzéssorozat

2014. március 20. | csütörtök

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért mintaprojekt során a fiatalokat is megszólítsa, és felhívja a figyelmüket a jelenkor energiafogyasztással kapcsolatos veszélyeire. A diákokon kívül a projektben nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy Fejér megye közös képviselői a mindennapokban is hasznosítható információkkal gazdagodjanak az energetikai korszerűsítésekről.

Bővebben

Jelentős beruházásokkal folytatódik a felújítás

2014. március 20. | csütörtök

2014 tavaszának végén, valamint nyár elején további lényeges és nagy jelentőségű műszaki és technikai megoldások valósulnak meg a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székhelyén, a Gazdaság Házában. A tudatos energiafelhasználás eléréséhez megtörténik majd a külső hőszigetelés, a nyílászárók cseréje, azok hővédő fóliázása, valamint a helyi komposztálás és a szelektív hulladékgyűjtő rendszer bevezetése is.

Bővebben

Fenntarthatóság, környezettudatosság és szabályozások az első képzésen

2014. március 19. | szerda

Egy hét múlva, 2014. március 25-én, kedden indul útjára a Fejér megyei közös képviselők számára hirdetett TÁMASZFAL képzés. Az első napon a résztvevők megismerkedhetnek többek között a fenntarthatóság és energiatudatosság legfontosabb alapfogalmaival. A tavaszi képzés csoportjában már csak néhány szabad hely van; aki még szeretne jelentkezni, péntekig teheti meg a regisztrációs lap leadásával.

Bővebben

Modellpályázat: még egy hét a tervekre!

2014. március 18. | kedd

Hamarosan lejár a Modellpályázat első fordulójának határideje. Az épületek modelljeinek írásos tervét 2014. március 24-ig adhatjátok le! A legjobbak 200.000.- Ft-ot kapnak a modell elkészítésére.

Bővebben

Még egy hétig lehet jelentkezni a TÁMASZFAL képzésre!

2014. március 14. | péntek

Jövő péntekig, 2014. március 21-ig lehet jelentkezni a Fejér megyei közös képviselők számára meghirdetett négyalkalmas képzéssorozatra. A Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében projekt keretében meghirdetett képzésen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Bővebben