http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Energiatudatos segítség a közös képviselőknek is – TÁMASZFAL képzés

2014. március 10. | hétfő

Közös képviselők számára hirdet térítésmentes képzést a Fejér megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” programja keretében. A négyalkalmas képzés során a résztvevők egymásra épülő szakmai előadásokat, foglalkozásokat hallgathatnak meg a társasházak környezettudatos üzemeltetéséről és az energiahatékonyságról.

Bővebben

A gazdaság a Facebook-on is zöldre vált!

2014. március 10. | hétfő

Elindult a „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” program Facebook-oldala, így az érdeklődők ott is nyomon követhetik a mintaprojekt állását, legfrissebb híreit! Az oldal elérhető a https://www.facebook.com/gazdasaghaza linken!

Bővebben

Egy hete indult rajzversenyünk általános iskolásoknak

2014. március 10. | hétfő

„Hogyan védem a környezetem?” témájú rajzversenyt hirdetett a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, melyre 7. és 8. osztályosok rajzait várják a fenntarthatóság témájában. 

Bővebben

Modellpályázat és takarékossági verseny – célkeresztben a középiskolások

2014. március 06. | csütörtök

Középiskolás diákok számára írt ki pályázatot március 5-én, szerdán a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” elnevezésű (KEOP–6.2.0/B/11-2011-0022) program keretében. A meghirdetett versenyek célja, hogy a középfokú oktatásban résztvevő diákok is felismerjék az energiafogyasztással kapcsolatos problémákat, és maguk is aktívan tegyenek a fenntarthatóság elérése érdekében.

Bővebben

Hogyan védem a környezetem? – Rajzverseny általános iskolásoknak

2014. március 04. | kedd

Március 3-án hétfőn elindult a „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” program Rajzversenye, melyre 7. és 8. osztályosok rajzait várjuk a fenntarthatóság témájában.

Bővebben