http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Komposztáltak!

2015. június 24. | szerda

Komposztáltak a diákok a Gazdaság Házában. A fenntarthatóság jegyében meghirdetett programon a megújuló energiákról is tanulhattak.

Bővebben

Megkezdődött a tábor

2015. június 22. | hétfő

Ma kezdetét vette a kamara Ezermester tábora, ahol a diákoknak a szakmatanulás fortélyai mellett lehetőségük lesz megismerkedni a megújuló energiákkal is. Az elméleti tudás mellett a gyakorlatban is próbára tehetik magukat; komposztálnak és komposztteát készíthetnek. 

Bővebben

Diákok kezében a jövő

2015. május 19. | kedd

Diákok kapcsolódhatnak be a Bláthy Műhely fantázianevű programsorozatba. Kimagasló teljesítmény, szakkörfoglalkozás, csoportos műhelymunkák, szemléltető makettek – ez a Bláthy Műhely. Akár egy osztályfőnöki-, fizika-, vagy környezetvédelmi óra kihelyezésével a diákok a Gazdaság Házában, szakértők bevonásával tarthatják meg az adott tanórát, a környezetvédelem szerteágazó témájában. Komoly képzési anyag segítségével például az energiahatékonyság, a megújuló energiaforrások, és az alterna

Bővebben

Iskolán kívül is tanulhattok

2015. május 04. | hétfő

Tanórán kívüli környezeti foglalkozások diákoknak, a Gazdaság Házában. A program során a környezettudatosságra, fenntarthatóságra hívjuk fel a tanulók figyelmét.

Bővebben

Környezettudatos lakóházak

2015. április 28. | kedd

Túl sokat költ fűtésre? Csukott ablaknál is bemegy a hideg levegő? Nyáron túl meleg van? Közös képviselőként Öntől várják a megoldást? Jöjjön el Támaszfal-képzésünkre! Épületkorszerűsítés, praktikák, ötletek, hogy az Ön épülete is megfeleljen a kor követelményeinek.

Bővebben