http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Tematikus helyszínbejárások

A „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” (KEOP-6.2.0/B/11-2011-0022) program keretében a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a beruházás jelentősebb csomópontjain helyszínbejárásokat szervez a lakosság, valamint a média képviselői számára.

Az első helyszínbejárásra a TÁMASZFAL képzés első napján kerül sor, melynek keretében a Fejér megyei közös képviselők megtekinthetik a beruházás jelenlegi állapotát, valamint a szelektív hulladékgyűjtés eszközeit.

Az érdeklődők a mintaprojekt más programjaihoz – például „90 perc a jövőnkért” – kapcsoltan is részt vehetnek az építkezés során alkalmazott műszaki és technikai megoldások megtekintésében. A helyszínbejárások célja, hogy a projekt szakmai és gyakorlati hátterét – a beruházás aktuális fázisához igazodva – a célcsoport megismerje. A tematikus helyszínbejárások szervezése folyamatos, valamint a beruházás előrehaladásának figyelembevételével történik.

A helyszínbejárások menetrendjéről folyamatos tájékoztatást adunk a www.gazdasaghaza.hu honlapon, valamint Facebook-oldalunkon is. Ha az aktuális időpontokról és a programok részleteiről bővebb információkra lenne szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a gazdasaghaza@fmkik.hu email-címen.