http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

TÁMASZFAL képzés

Képzési felhívás!

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” elnevezésű, KEOP–6.2.0/B/11-2011-0022 azonosítószámú program keretében TÁMASZFAL képzést hirdet Fejér megyei társasházi képviselők részére 2014 őszén.

A TÁMASZFAL képzés során egymásra épülő szakmai előadásokat, foglalkozásokat tartunk a társasházak környezettudatos üzemeltetéséről és az energiahatékonyságról. Célunk, hogy a program részvevői gyakorlatban hasznosítható tudást kapjanak, megismerkedjenek a lehetőségekkel, és tisztában legyenek a lakóépületek energiatakarékossági célzatú átalakítása során alkalmazható jogi-, gazdasági- és környezetvédelmi szabályokkal.

A képzést 20 fős csoportokban szervezzük, egy csoportfoglalkozás időtartama 3 óra (90 perces képzés, 15 perc szünet felosztásokban), melynek során a résztvevők számára büféebédet biztosítunk.

A képzés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni a Regisztrációs lap leadásával a következő módokon lehet:

  • Elektronikus úton a gazdasaghaza@fmkik.hu e-mail címen,
  • személyesen, a Gazdaság Házában (8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6),
  • telefonon a 30/288 1768 telefonszámon.

A Regisztrációs lap nyomtatott formában elérhető a Gazdaság Házában, valamint letölthető a dokumentumok menüpontból és innen.

Foglalkozások témái:

A foglalkozások egymásra épülnek és alapvetően elméleti előadásokat tartalmaznak, de a képzés ideje alatt lehetőséget biztosítunk a Gazdaság Háza átalakításakor megvalósuló, a mintaprojekt keretében támogatott fenntartható megoldások megtekintésére is. Az előadások során törekszünk arra, hogy a képzés résztvevői gyakorlatban is hasznosítható tudást kapjanak, illetve betekintést nyerjenek a társasházak számára elérhető pályázati, megtakarítási lehetőségek körébe is.

A képzés időtartama alatt lehetőség nyílik a személyes konzultációra, melynek keretében az előadást tartó szakértők a konkrét társasházakkal, lakóközösségekkel kapcsolatosan feltett kérdésekre személyre szabott válaszokkal, javaslatokkal szolgálnak.

Előadások tervezett témakörei:

(az előadók időbeosztásából adódóan programváltozás lehetséges)

Kapcsolódó galéria megtekintése >