http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Izgalmas tanórák a Gazdaság Házában

2014. augusztus 29. | péntek

A megszokott tanórák helyett kézzelfogható szemléltetésre, kreativitásra vágysz? Jelentkezz osztályoddal a Bláthy műhely és a 90 perc a jövőnkért programok környezeti foglalkozásaira, hogy izgalmas, interaktív tanórában legyen részetek, akár az iskola falain kívül is!

Bővebben

Őszi pályázatok és képzések a Gazdaság Házában

2014. augusztus 28. | csütörtök

Az ősz és az új tanév beköszöntével a Gazdaság Házánál is újraindulnak az elmúlt félév népszerű, oktató jellegű rendezvényei: a Rajzpályázat, a Takarékossági verseny és a Támaszfal képzés is. A programok célja népszerűsíteni a tudatos életmód elveit és bővíteni a résztvevők ismereteit a fenntarthatóságról.

Bővebben

Az elmúlt hónapok eseményei

2014. augusztus 28. | csütörtök

A nyári hónapok a legalkalmasabbak az építkezésekre, így az elmúlt hetek fejlesztései a Gazdaság Háza épületében is számos változást hoztak. Gőzerővel készült az épület felső szintjén található előadóterem, az Energia Labor, és egyebek között a mosdók, valamint a nyílászárók is teljes felújításon, cserén estek át.

Bővebben

Műszaki beruházások – Beszélgetés Nagy Istvánnal

2014. augusztus 28. | csütörtök

Túl a nehezén – hamarosan beköltözésre készen áll a Gazdaság Háza

A nyári hónapok folyamán számos fejlesztés valósult meg a Gazdaság Házában, a fenntarthatóság nevében kívül-belül átalakul az épület. Nagy István, az építkezés műszaki menedzsere elmondta, hol tart jelenleg a felújítás.

Bővebben

Győzött a megújuló energia

2014. augusztus 28. | csütörtök

Az Épületgépész csapat, valamint a Bugát Pál Középiskola vehették át a győztesnek járó díjat a Modellpályázat, valamint a Takarékossági verseny zsűrijének döntése értelmében május 30-án, a pályázatok díjátadóján. A nyertesek negyedmillió forint értékű ajándékkal gazdagodtak.

Bővebben