http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Több ezer diák rajzolt és takarékoskodott

2014. november 27. | csütörtök

Csaknem háromezer iskolás bizonyította környezete iránti elkötelezettségét a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért mintaprojekt őszi rajzpályázatán és Takarékossági versenyén, melyek november 21-i díjátadóján értékes nyereményeket vehettek át a zsűri által kiválasztott győztesek, valamint megnyitották a rajzokból készült kiállítást is.

Bővebben

Impozáns lett a konferenciaterem

2014. november 27. | csütörtök

A nyarat követően a felújítási munkálatok nehezével is végzett az építési alvállalkozó, így átadták a 2. emeleti nagy tárgyalót, valamint helyére került a szellőzést támogató légtechnika is. A fenntartható megoldások helyére kerülése mellett tehát immár termek átadása is megvalósult, valamint finomítás alatt áll az energiamegtakarítás mérését segítő rendszer is.

Bővebben

Több ezer Fejér megyei diák a fenntarthatóságért

2014. november 24. | hétfő

Tízezer embert szólított meg őszi pályázataival a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért mintaprojekt

Csaknem háromezer iskolás bizonyította környezete iránti elkötelezettségét a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében őszi rajzpályázatán és Takarékossági versenyén, melyek pénteki díjátadóján értékes nyereményeket vehettek át a  győztesek, valamint megnyitották a rajzokból készült kiállítást is.

Bővebben

Pénteken kiderül, kik voltak a legjobbak!

2014. november 18. | kedd

A több mint 500 pályázatot eredményező Rajzpályázat, valamint a Takarékossági verseny díjátadójával agy durranásra készül pénteken a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért mintaprojekt projektgazdája, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Bővebben

Lezárult a szavazás, eredmény pénteken

2014. november 18. | kedd

Vasárnap éjfélkor lezárult a „Legyél Te a környezet Zöld Őre!” című rajzpályázat közönségszavazása, melyen összesen 522 rajzra lehetett szavazni. Az alkotásokra több mint 7500 szavazat érkezett, melyek eldöntötték, melyik Fejér megye kedvenc rajza. A szavazás eredményét a pénteki díjátadón tesszük közzé.

Bővebben