http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Nyáron szintet lép a felújítás

2014. május 29. | csütörtök

Nemcsak látványos, de az energiatudatosság szempontjából jelentős lépésekkel folytatódik a nyári időszakban a felújítás, melynek eredményeképpen az építési vállalkozó hamarosan kicseréli a Gazdaság Háza nyílászáróit, elkészül a gyalogos rámpa a lift felé, továbbá megkezdődik a külső hőszigetelés is.

Bővebben

Öten mehetnek táborba

2014. május 29. | csütörtök

Egyhetes nyári ökotábori részvételt nyertek a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért mintaprojekt általános iskolások számára meghirdetett Rajzpályázatán, melynek díjátadója és egyben a rajzokból készült kiállítás megnyitója május 7-én volt a Gazdaság házában.

Bővebben

Projektsátor az Építőipari Kiállításon!

2014. május 28. | szerda

Kvízes nyereményjáték, élménytábla, energiabicikli, valamint hasznos információk és érdekességek várják a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért mintaprojekt sátrába látogató érdeklődőket szombaton az Építőipari Kiállításon.

Bővebben

Bemutatjuk: a modelleket!

2014. május 27. | kedd

Napelemes kerékpár, napkollektor, szürkevíz-hasznosítás. Többek között ezeket mutatják be az energiahatékonysági Modellpályázatra készített modellek, melyeket pénteken bárki megtekinthet a Modellpályázat, valamint a Takarékossági verseny Építőipari Konferencia keretében megrendezett díjátadóján május 30-án pénteken 10:00 órától a Gazdaság Házában!

Bővebben

A Gazdaság Háza is bemutatkozik az Építőipari Szakmai Kiállításon

2014. május 19. | hétfő

A Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében (KEOP–6.2.0/B/11-2011-0022) program is kvízzel, fenntarthatósági programokkal és nyereményekkel várja az érdeklődőket a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2014. május 31-i Építőipari Vállalkozások Szakmai Napja keretében, melyen a Kamara bemutatkozási és kapcsolatépítési lehetőséget kínál a vállalkozások számára.

Bővebben