http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Építs te is energiahatékony makettet! – Modellpályázat középiskolásoknak

2014. március 03. | hétfő

A hét közepén útjára indítjuk Energiatakarékossági modellpályázatunkat is, melynek keretében Fejér megye középiskolásai tervezhetnek energiahatékony épületeket.

Bővebben

A projektről röviden

2014. február 13. | csütörtök

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Új Széchenyi Terv Környezet- és Energia Operatív Program segítségével 2015-ig valósítja meg „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” című programját. Célunk, hogy Fejér megye lakosságában kialakuljon az energia- és környezettudatos attitűd, amihez a Gazdaság Háza középületének energia-hatékony átalakításával, valamint kapcsolódó programokkal, versenyekkel és pályázatokkal járulunk hozzá.

Bővebben

Telt házas zöld jövő építés – útjára indult a mintaprojekt

2014. február 13. | csütörtök

A Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért projekt nyitórendezvényét február 11-én tartotta a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (FMKIK). A rendezvényen a megnyitó előadásokon kívül szakmai műhelymunkák is segítettek a téma megismertetésében.

Bővebben

A közeljövő mérföldkövei és kiemelt eseményei

2014. február 13. | csütörtök

A nyitórendezvény után, a következő néhány hónapban elkezdődnek a munkálatok a székesfehérvári Gazdaság Házában, valamint a fenntartható életmódot és a tudatos energiahasználatot támogató több esemény és pályázat is elindul.

Bővebben

A Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért

2014. február 11. | kedd

A Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében (KEOP) projekt a 2014. február 11-én délutáni nyitórendezvénnyel veszi kezdetét.

Az eseményen tiszteletét teszi Csepreghy Nándor helyettes államtitkár, és Dr. Kovács Zoltán, Fejér Megyei Önkormányzat aljegyzője. A beszédet mondókon kívül a megye vállalkozói, lakásfenntartói, valamint diáksága is képviselteti magát.

Bővebben