http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Utolsó napok és lehetőség a Rajzpályázaton

2014. október 20. | hétfő

Érdemes ceruzát vagy ecsetet ragadni annak, aki még nem tette, hiszen három nap maradt vissza a Rajzversenyből, mely szerdán (október 22-én) 16.00 órakor zárul. A korcsoportok első három helyezettje, valamint a közönségszavazás nyertese értékes nyereményekkel gazdagodik, de a legtöbb rajzot beküldő tanárt és osztályt is díjazzuk.

Az utolsó napok hajrája következik az augusztus végén indult Rajzpályázaton, melyre egyre több pályamű érkezik be. Az október 22-i, szerdai zárásig fennmaradó napokban azonban még van lehetőség rajzolni. A rajzokat továbbra is szinte bármilyen technikával lehet készíteni, a lényeg, hogy a pályamű olyan kérdésekre adjon választ, mint „Hogyan védem a környezetem?” és „Mit tehetek a családom a környezetért?”
Az alkotásokat 2014. október 22-én 16.00 óráig lehet leadni személyesen a Gazdaság Házában (8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.), de ugyanerre a címre postai úton is el lehet juttatni a rajzokat. Utóbbi esetben a postabélyegző dátuma legkésőbb 2014. október 22-e kell legyen.

A leadás után sem érdemes megfeledkezni a pályázatról, hiszen közönségszavazás indul majd, hogy kiderüljön, Fejér megyének melyik rajz tetszik legjobban. A közönségszavazás korcsoportoktól függetlenül zajlik majd, és a mintaprojekt honlapján lesz elérthető.

vissza