http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Energiatájékoztató lakossági fogyasztóknak

2022. augusztus 01. | hétfő

A résztvevők a tájékoztatón megszerzett hasznos ismeretek birtokában proaktívan készülhetnek fel a jogszabályváltozás által életbe lépő megváltozott környezetben arra, hogyan optimalizálják ezzel összefüggő stratégiájukat.
Az ONLINE program időpontja: 2022. augusztus 10., szerda, 13,00 óra.

 

Bővebben

Változás a nem lakossági egyetemes energiaszolgáltatásban: július 1-ig nyilatkozni kell

2022. június 23. | csütörtök

2022. augusztus 1-től megváltozik az egyetemes földgáz- és villamosenergia-szolgáltatás igénybevételére jogosult ügyfelek köre. A változások miatt a lakosság és a mikrovállalkozások kivételével a továbbiakban az egyetemes szolgáltatásra nem jogosult felhasználóknak 2022. július 1-jéig saját érdekükben nyilatkozniuk kell.

Bővebben

Az Ön véleményét is várják!

2022. június 22. | szerda

Elkészült Székesfehérvár Megyei Jogú Város Fenntartható Energia és Klíma Akciótervének (SECAP) egyeztetési változata. Az Önkormányzat a SECAP társadalmasítása keretében július 15-ig várja a véleményeket, javaslatokat a dokumentumban megfogalmazott célokkal és intézkedésekkel kapcsolatosan a tegyunkegyutt2030@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címre.
 

 

 

 

Bővebben

Energiaár kihívások

2022. június 15. | szerda

Energiaár kihívások, mit tegyünk a magas energiaárak ellen – Dr. Tóth Tamás energetikai specialista. A cikk elolvasható a legújabb Gazdasági Kalauz 1. oldalán is, az alábbi LINKEN.

Bővebben

2035-től betiltanák a fosszilis üzemanyagú új autók értékesítését

2022. június 13. | hétfő

Európai Parlamentben megszavazták azt a javaslatot, amely 2035-től gyakorlatilag betiltaná az új benzines és dízel autók értékesítését az Európai Unióban.

 

Bővebben