http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Még egy hétig lehet jelentkezni a TÁMASZFAL képzésre!

2014. március 14. | péntek

Jövő péntekig, 2014. március 21-ig lehet jelentkezni a Fejér megyei közös képviselők számára meghirdetett négyalkalmas képzéssorozatra. A Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében projekt keretében meghirdetett képzésen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Még egy hétig, jövő hét péntekéig lehet jelezni a TÁMASZFAL képzésen való részvételi szándékot! A március 25-én kezdődő előadássorozaton a résztvevők egymásra épülő szakmai előadásokat, foglalkozásokat hallgathatnak meg a társasházak környezettudatos üzemeltetéséről és az energiahatékonyságról. Célunk, hogy a program részvevői a gyakorlatban is hasznosítható tudást kapjanak, megismerkedjenek a lehetőségekkel, és tisztában legyenek a lakóépületek energiatakarékossági célzatú átalakítása során alkalmazható jogi-, gazdasági- és környezetvédelmi szabályokkal, lehetőségekkel.

A TÁMASZFAL képzéssorozaton való részvétel minden résztvevő számára ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött! A jelentkezéshez szükséges regisztrációs lap letölthető innen, továbbá a képzés tematikája és részletei elérhetők és letölthetők innen.

vissza