http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Fenntarthatóság, környezettudatosság és szabályozások az első képzésen

2014. március 19. | szerda

Egy hét múlva, 2014. március 25-én, kedden indul útjára a Fejér megyei közös képviselők számára hirdetett TÁMASZFAL képzés. Az első napon a résztvevők megismerkedhetnek többek között a fenntarthatóság és energiatudatosság legfontosabb alapfogalmaival. A tavaszi képzés csoportjában már csak néhány szabad hely van; aki még szeretne jelentkezni, péntekig teheti meg a regisztrációs lap leadásával.

Jövő kedden, március 25-én tartja meg első képzési napját a TÁMASZFAL képzés keretében a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” elnevezésű (KEOP–6.2.0/B/11-2011-0022) program házigazdája.

A szervezők az első alkalommal három témát helyeznek oktatás középpontjába:

  • Környezet, környezettudatosság, környezetvédelem (szabályozás, Európai Uniós alapelvek, környezetvédelmi kulcsterületek).
  • Kék gazdaság elmélete (miben különbözik az eddigi gazdaságelméletektől).
  • Székesfehérvár MJV középtávú energiastratégiája 2020-ig (társasházi, lakókörnyezeti vonatkozásai).

Az négyalkalmas képzés során a résztvevők egymásra épülő szakmai előadásokat, foglalkozásokat hallgathatnak meg a társasházak környezettudatos üzemeltetéséről és az energiahatékonyságról. A TÁMASZFAL képzés célja, hogy a program részvevői gyakorlatban hasznosítható tudást kapjanak, megismerkedjenek a lehetőségekkel, és tisztában legyenek a lakóépületek energiatakarékossági célzatú átalakítása során alkalmazható jogi-, gazdasági- és környezetvédelmi szabályokkal, lehetőségekkel.

A képzés részletes leírását, időpontjait, tematikáját, valamint regisztrációs lapját elérheti és letöltheti innen!

A képzés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a Regisztrációs lap leadásával lehet.

vissza