http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Nyílt nap a Gazdaság Házában!

2014. május 14. | szerda

A fenntartható építészeti megoldások, a környezettudatosság iránt érdeklődőket várja nyílt napra a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 2014. május 30-án, pénteken, 14.00 órától. A programon szakértő segítségével vezetnek körbe minden érdeklődőt az épületben, ahol ezen a napon minden felújítási munkálat megtekinthető lesz. A részvétel ingyenes.

A nyílt nap során a Gazdaság Háza környezettudatos energetikai átalakítása során megvalósuló munkafázisok szakmai és gyakorlati hátteréről, kézzelfogható eredményeiről tájékozódhatnak a résztvevők, megtekinthetik a fenntartható és környezettudatos építészeti megoldásokat.
Az építkezés során a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székhelye, a Gazdaság Háza szinte teljesen megújul az energiahatékonyság jegyében. Az épület új külső hőszigetelést és nyílászárókat kap, a megújuló energiaforrások minél nagyobb arányú használatának érdekében többek között napkollektorok és napelemek, továbbá eső- és szürkevíz-hasznosító berendezések kerülnek beépítésre.

A Gazdaság Háza energetikai korszerűsítése a "Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” (KEOP–6.2.0/B/11-2011-0022) projektjének keretében valósul meg.

Várjuk a cégeket, beruházókat, diákokat és a téma iránt fogékony érdeklődőket!

A programon való részvétel ingyenes, részvételi szándékát, kérjük, jelezze a gazdasaghaza@fmkik.hu email-címen, vagy telefonon a +36-22/510-310-es telefonszámon.

A projektről minden szükséges információ megtalálható a www.gazdasaghaza.hu oldalon, valamint a projekt Facebook-oldalán.

vissza