http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Építőipari Szakkiállítás – a mintaprojekt is bemutatkozik

2014. május 29. | csütörtök

Kvízzel, fenntarthatósági programokkal és nyereményekkel várja az érdeklődőket a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért mintaprojekt a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2014. május 31-i Építőipari Vállalkozások Szakmai Napján.

A rendhagyó eseményen megismerhetőek az építőipari újdonságok, innovatív megoldások. A kiállítók révén termékek megtekintésére is lesz mód az épületenergetika, épületgépészet vagy az építőipar egyéb területeiről. Természetesen bemutatkozik a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért mintaprojekt is élményfallal, kvízzel és más, a fenntarthatósággal kapcsolatos, fontos információkkal várva az érdeklődőket. A kiállítás helyszíne a Gazdaság Háza melletti parkoló.

A felnőttek és gyermekek számára külön meghirdetett fenntarthatósági kvízt helyesen kitöltők, és helyszínen leadók között értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra. A kvíz kitölthető lesz a helyszínen, de a letöltött, kinyomtatott és kitöltött kérdőívek átadására is lehetőség lesz a Kiállításon. A játékról és a nyereményekről további információk olvashatók itt.

A kiállításról folyamatosan beszámolunk és érdekességekkel jelentkezünk Facebook-oldalunkon.

vissza