http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Egy hétig tart még a verseny

2014. szeptember 29. | hétfő

Egy hét múlva, október 6-án zárul a Takarékossági verseny második, takarékossági szakasza is, egyúttal már csak a pályázati dokumentumok összeállítása marad majd hátra. Addig is, a takarékossági időszak második hetében érdemes figyelni a fogyasztások csökkentésére, mert a verseny győztese értékes nyereménnyel gazdagodik.

Négy hetes aktív időszaka végéhez közledik a Takarékossági verseny. Október 6-án lezárul a takarékossági időszak, így a résztvevő iskoláknak egy hetük maradt áram- és vízfogyasztásuk, valamint hulladékkibocsátásuk – lehetőleg kreatív – csökkentésére. Ebben az egy hétben még mindig van lehetőség figyelni, hogy mikor és hol nincs lekapcsolva a villany – mikor árt többet, ha fel-le kapcsolgatják –, vagy nyitva hagyta-e valaki a szünetben a csapot stb. A takarékossági időszak végén (az előző időszakhoz hasonlóan) szükséges leadni az aktuális óraállásokat.

Október 6-át követően a résztvevőknek bő két hetük lesz összeállítani az ötletelések eredményét, a végrehajtott intézkedéseket, valamint konkrét eredményeket tartalmazó pályázati dokumentumot.

vissza