http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hajrájában a pályázat – két hét van a Rajzversenyből

2014. október 08. | szerda

Az utolsó két hét kezdődik szerdán a Rajzpályázaton – a Fejér megyei általános iskolás, valamint hat- és nyolcosztályos gimnáziumba járó diákok által készített rajzokat az október 22-ig lehet eljuttatni a Gazdaság Házába (személyesen vagy postai úton). A „Legyél Te a környezet Zöld Őre!” címmel meghirdetett pályázat központi témája a fenntarthatóság.

A többek között a „Hogyan kell felelősen élni a környezetért? Mit tehet a családom a fenntarthatóságért?” kérdésekre választ adó pályaműveket két korosztályban, alsó és felső tagozatosoktól várjuk 2014. október 22. szerdáig – vagyis még két hétig!

A rajzok készülhetnek szinte bármilyen technikával (ceruza, festék, filctoll, zsírkréta alkotások mellett kollázsokat is elfogadunk), méretük pedig A/4-es (hagyományos rajzlap) vagy A/3-as legyen. Az elkészült rajzokat a Gazdaság Házába kell eljuttatni személyesen vagy postai úton (8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.). A postabélyegző utolsó dátuma 2014. október 22. lehet.

Kérjük a pályázatokon minden esetben feltüntetni a a pályázó gyermek nevét, életkorát és osztályát, valamint rajztanára nevét, iskolája nevét és címét!

Érdemes a következő két hetet kihasználni, hiszen nemcsak a korcsoportok három legjobbja és a közönségszavazás győztese kap értékes nyereményt, de az a tanár, akinek diákjai a legtöbb pályázatot nyújtják be, egy e-book-olvasóval lesz gazdagabb!

vissza