http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Középiskolások a Gazdaság Házában

2016. február 04. | csütörtök

A székesfehérvári Ciszterci Szent István Gimnázium 8. osztályos tanulói jártak a Gazdaság Házában, fenntarthatósági és környezetvédelmi tanórán.

Bővebben

Ötletadó Energetikai Mintaház

2016. január 05. | kedd

Osztályokat várunk a Gazdaság Háza – Energetikai Mintaházba kihelyezett osztályfőnöki órára, a fenntarthatóság szellemében. Cégvezetőknek, közös képviselőknek az energetikai beruházásokhoz kapcsolódó szaktanácsadást kínálunk.

Bővebben

Boldog karácsonyt, Fejér megye!

2015. december 18. | péntek

Az adventi várakozás időszaka az elcsendesedés, az Úr eljövetelére való készülés. A martonvásári Pápay Ágoston Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Kollégium diákjainak gyűrűjében, a fenntarthatóság és esélyegyenlőség jegyében kíván Békés, Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

 

Bővebben

Éljen tudatosan!

2015. szeptember 01. | kedd

Fenntarthatóságot támogató programok diákoknak és felnőtteknek a Gazdaság Házában. Egyéni és csoportos foglalkozások, kihelyezett tanórák.

Bővebben

Zöld ősz a kamarában

2015. augusztus 14. | péntek

Ősszel is folyamatosan várja a kamara a megújuló energiák, a fenntarthatóság iránt fogékony diákokat. Egész osztályok részvételére is lehetőség van; kihelyezett osztályfőnöki órák a Gazdaság Házában, a fenntarthatóság jegyében.

Bővebben