http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Osztatlan sikert arattak a modellek

2014. június 04. | szerda

Több százan vettek részt a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (FMKIK) által szervezett Építőipari Kiállításon, május 31-én, szombaton. A rendezvényen bemutatkozott a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért mintaprojekt is, melynek sátrában az energiabicikli, valamint a Modellpályázat keretében épített modellek voltak a legnépszerűbbek.

Bővebben

Készülő ablakok és fogadótér

2014. május 29. | csütörtök

Jelentős változásokkal folytatódik a Gazdaság Háza felújítása, melyek azonban immár látványosak a látogatók számára is. Az átalakuló fogadótér egyike ezeknek a látványos változáson átesett helyiségeknek, melynek köszönhetően immár egy tágasabb tér várja a Gazdaság Házába érkezőket, melynek köszönhetően a projekt keretében megszervezett energiahatékonysági Rajzpályázat díjátadója és kiállítása is itt kerülhetett megrendezésre.

Bővebben

Pályázatok a finisben – díjátadók pénteken!

2014. május 29. | csütörtök

Működő, többek közt napelemmel és -kollektorral felszerelt modelleket készítettek az energiahatékonysági Modellpályázat döntőjébe jutott csapatok.

Bővebben

Építőipari Szakkiállítás – a mintaprojekt is bemutatkozik

2014. május 29. | csütörtök

Kvízzel, fenntarthatósági programokkal és nyereményekkel várja az érdeklődőket a Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért mintaprojekt a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2014. május 31-i Építőipari Vállalkozások Szakmai Napján.

Bővebben

Rajtvonalon az oktatóprogramok

2014. május 29. | csütörtök

Május utolsó heteiben indultak útjukra, és júniusban folytatódnak a megye lakosságának, diákjainak, közös képviselőinek és döntéshozóinak szóló oktatássorozatok. A Bláthy Műhely, valamint a „90 perc a jövőnkért” előadásaira folyamatosan lehet jelentkezni.

Bővebben