http://www.gazdasaghaza.hu http://www.fmkik.hu  

Hírek

Megkezdődött a tábor

2015. június 22. | hétfő

Ma kezdetét vette a kamara Ezermester tábora, ahol a diákoknak a szakmatanulás fortélyai mellett lehetőségük lesz megismerkedni a megújuló energiákkal is. Az elméleti tudás mellett a gyakorlatban is próbára tehetik magukat; komposztálnak és komposztteát készíthetnek. 

Bővebben

Diákok kezében a jövő

2015. május 19. | kedd

Diákok kapcsolódhatnak be a Bláthy Műhely fantázianevű programsorozatba. Kimagasló teljesítmény, szakkörfoglalkozás, csoportos műhelymunkák, szemléltető makettek – ez a Bláthy Műhely. Akár egy osztályfőnöki-, fizika-, vagy környezetvédelmi óra kihelyezésével a diákok a Gazdaság Házában, szakértők bevonásával tarthatják meg az adott tanórát, a környezetvédelem szerteágazó témájában. Komoly képzési anyag segítségével például az energiahatékonyság, a megújuló energiaforrások, és az alterna

Bővebben

A jövőért újult meg

2015. április 07. | kedd

Megújult a Gazdaság Háza, az élhetőbb jövőért, a jövendő generációkért, követendő energetikai megoldások demonstrálásáért. Ha Ön is zöldebb jövőt kíván, csatlakozzon az Energetikai Mintaház programjaihoz.

Bővebben

Döntéshozók a környezetünkért

2015. március 31. | kedd

Érdeklik a környezettudatos energetikai beruházások? Megnézné közelről, de eddig még nem volt lehetősége? Vegyen részt helyszínbejárásainkon, tapasztaljon, informálódjon, a Gazdaság Háza költség- és környezetkímélő átalakítása során megvalósuló munkafázisok segítségével.

Bővebben

Diákok tanulhatnak a Gazdaság Házában

2015. március 25. | szerda

Mire jó a napelem? Mit nyerünk a napkollektor használatával? Miért fontos a megfelelő hőszigetelés? Többek között a fenti és ehhez hasonló kérdésekre is választ kaptak a középiskolás diákok a Bláthy műhely energetikai oktatásán.
Téged is érdekel a fenntarthatóság és környezetvédelem? Jelentkezz osztályoddal a Bláthy műhely foglalkozásokra, és tartsatok tanórát a Gazdaság Házában!
További információ: keop@fmkik.hu

Bővebben